Tillbaka Tillbaka

Contour RollerMouse Red och underarmsstöd

Contour RollerMouse Red och underarmsstöd
Art nr: 70006658 Lagerstatus:
Beställningsvara
Lägg i favoriter
Excl. moms: 5 123,25 kr Inkl moms: 6 404,06 kr
ELLER
Beskrivning

Detaljer

Ett bättre sätt att jobba på. Den traditionella musen kräver att du använder armar, rygg, axlar, nacke, händer och handleder för att utföra en mycket enkel uppgift – att flytta markören på en datorskärm. Detta är orsaken till många potentiella problem, från karpaltunnelsyndrom till belastningsskador, och kan orsaka smärta.

RollerMouse är ett ergonomiskt alternativ till musen och är placerad rakt framför dig mellan dig och ditt tangentbord. Du flyttar markören genom att röra lätt vid rullstaven med fingertopparna. Med Roller- Mouse undviker du skadliga rörelser.

Paket med RollerMouse och underarmsstöd. RollerMouse Re:d, solid, elegant och hållbar med en prisbelönt aluminiumdesign. Rullstav med avläsningstekniken 7SENSES ger en oslagbar precision och kontroll (2400 dpi). Är framtagen för att passa i avancerade CADmiljöer, andra avancerade designprogram och till alla vanliga användare som uppskattar kontroll och följsamhet. Programmerbara knappar. Kompatibel med pc och Mac. Avtagbara handledsstöd i högkvalitativt konstläder. Plug-and-play. Två års garanti.

Rekommenderade produkter

Du har en gammal webbläsare!

Uppdatera din webbläsare för en bättre upplevelse.

×