Om oss

Vilka är vi?

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett företag som har varit i branschen i över 80 år. Vi är idag nästan 30 anställda som ser till att våra kunder är nöjda. Vi är delägare i RKV, en frivillig kontors- fackhandelskedja som omsätter ca 1,5 miljarder kr. Tack vare detta delägarskap kan vi presentera konkurrenskraftiga priser.


Detta tillsammans med att vi finns lokalt, nära Er, gör att vi kan erbjuda mycket bra totalekonomiska lösningar. Vårt lager med butik och utställning finns på Verkstadsgatan 2 i Karlskrona. Den omfattar ca 3000 kvm där vi lagerför över 5 000 artiklar. Har Ni inte möjlighet att besöka oss kan Ni givetvis ringa oss eller lägga en order i webbutiken så levererar vi Era varor med någon av våra budbilar som levererar över hela Blekinge. I Skåne levererar vi varje dag via vår distributör DHL. Sedan 2014 har vi även butik i Malmö på Krusegatan 60.


Vår affärsidé

Att vara våra kunders partner i det dagliga arbetet med Inköp av förnödenheter inom kontorsmateriel, kemartiklar för städ samt professionell rengöring och emballagevaror.


Vision

Vår vision är att du bara behöver en leverantör inom våra produktområden.


R-Företagen

Vi ingår i ett nätverk som heter R-Företagen. R-Företagen är en kvalitetsstämpel för etisk trovärdighet och korrekt uppträdande inom företaget, på marknaden och i samhället. Läs mer här. (Extern länk)